headerimage

Heb je last van Reuma?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Zeist. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Reuma.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830622 WhatsApp

Verminder de gevolgen van reuma

Fysiotherapie bij reuma

Leven met reuma is even wennen. De pijn en beperkingen in je bewegingen die met de chronische ontstekingen gemoeid gaan kunnen van dag tot dag verschillen. Hoewel reuma vooralsnog niet te genezen is, kan fysiotherapie wel helpen om reuma draaglijker te maken.

Blijven bewegen met reuma

Om de gevolgen van reuma te verminderen werken we aan beweeglijke gewrichten, sterkere spieren en een betere conditie. Deze drie aspecten pakken we gelijktijdig aan waardoor bewegen makkelijker zal gaan, de kans op ongevallen verkleind wordt en je je in het algemeen fitter voelt. Maak gauw een afspraak om te ontdekken wat fysiotherapie voor jouw reuma kan betekenen.

Een persoonlijk beweegprogramma

Jouw lijf, jouw klachten. We maken een persoonlijk beweegprogramma dat gemaakt is op basis van je klachten, wat je gewend bent om te doen en wat je graag zou willen doen. Het zijn rustige oefeningen, toegespitst op jouw behoeftes. We nemen ze stap voor stap door en leggen uit waar je op moet letten zodat je altijd veilig kunt trainen.

Meer energie door fysiotherapie

Omdat we doelgericht met oefeningen aan de slag gaan zal je energie ook toenemen. Het voelt steeds beter om ‘even lekker te bewegen.’ Dat is niet alleen een fijn gevoel, het betekent ook dat je je spieren sterk en soepel houdt waardoor pijn en stijfheid minder kans krijgen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

1.688 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top